Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


U Smile

47444.jpgCsináld magad!

Justin szívesen tesz-vesz.Az énekesnő Jewel által útjára indított Project Clean Water nevezetű,a vízminőség fontosságát hangsúlyozó jótékonysági alapítvány számár például egy nyakláncot tervezett.Ez tök klasz.Úgy értem erről szól az egész - mondta Justin arról, hogy segíti az embereket.

 

A rajongókkal karöltve

Justin rajongói a jótékonysági akció során is segítenek kedvencüknek, hogy elérje a célját.Amikor például megkérte őket, hogy segítsenek pénzt gyüjteni egy New York állambeli gyermekkórháznak, a rajongók habozás nélkül melléálltak.A buffalói rajongók centenként gyűjtöttek össze kétszázezer dollárt jótékony célra...Az egész pontosan húszmillió darab egycentes! Nem semmi! Nagyon büszke vagyok rájuk!-áradozott a Twitteren.

 

Adj is, ne csak várj!

Justin nemrégiben egy sor jótékony ügyben segített pénz gyűjteni, többek között gyermek-egészségügyi területen működő,illetve a malária ellen küzdő alapítványok számára.Az American Idol tehetségkutató jótékonysági műsorán, az Idol Gives Backen olyan zenészlegendák között lépett fel, mint Elthon John.

 34484.jpg

Segítség Haitinak

A 2010 januárjában az országot ért súlyos földrengés után több nagy sztár,többek között Mary J.Blige és Akon is Haiti megsegítésére sietett.Justin egy maratoni tévéközvetítés során a telefonhívásokat fogadta, ráadásul még aznap este egy nagyon ütős koncertet is adott.Az utolsó dala,a Baby közbenJustin cselekvésre szólított fel: Kérem adakozzanak Haitinak.Nagyon szépen köszönjük.Isten áldjon mindenkit! A We Are The World lemezfelvételén is közreműködött, ami szintén jótékonysági célokat szolgált! Haiti lakosságának megsegítésére.

 

Egy kanál boldogság

 

46541.jpg