Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes vagy?

Az első csók60539.jpg

Jutin bevallotta, hogy volt már néhány barátnője, a randizást fiatalon, tizenhárom évesen kezdte. Életem első randiján étterembe vittem a lány - emlékszik vissza.-Nagyon szép lány volt.

És vajon emlékszik-e élete első csókjára? Naná! Egy sulibálon történt a dolog.Saját bevallása szerint varázslatos volt.

 

Híres szerelmek

Néhány hírességen bizony Justinunk szeme is megakadt! Még hétéves korában belezúgott az amerikai dívába, Beyoncéba.Nagyon dögös -vallotta be. - Össze is törte a szívemet, amikor hozzáment Jay-Z-hez! Egy nemrégiben az MTV Newsnak adott interjújában Justin elmondta, hogy ha bármelyik hírességet választhatná, ő bizony Meagan Goodot és Kim Kardashiant hívná randira.

 

Rajongók számára reménytelen?

Szerencsére nem kell, hogy híres legyél ahhoz, hogy belopd magad Justin szívébe.Egy rajongójával is boldogan járna.Bárkibe bele tudok szeretni, nem számít, hogy kicsoda.Nem szoktam korlátozni magam-árulta el.

 

Szerelemre készen42100.jpg

Hála az égnek, Justin adott néhány tippet arra vonatkozóan, mit szeret a lányokban.Leginkább a kedves mosolyt és a szép szemek érdeklik.Nem kell kilónyi smink ahhoz, hogy egy lány felkeltse a figyelmét.Jobban kedveli azokat, akik természetesen néznek ki, és két lábbal állnak a földön.Persze Justinnál sem minden a megjelenés.A számára tökéletes pár két tulajdonsággal rendelkezik: meg tudja őt nevettetni, és inteligens, hogy nagyokat tudjanak beszélgetni.

 

Első randi

Milyen első randira számíthatnál hát az elragadó Mr.Bieberrel? Nos, számára a tökéletes randi az lenne, ha a lánnyal elmennénk enni valahova, ahol egy jót tudnánk beszélgetni, és jobban megismerhetnénk egymást.Justin ugyan a videóiban mindig megkapta a lányt, de a való életben félénk.Ez így van.Ha igazán tetszik egy lány, nagyon idges leszek a közelében- mondta erről.Van egy rossz hírünk is: Justin nem hisz abban, hogy már az első randin csókolózni kell.Úgyhogy fő a türelem.