Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin, a sokoldalú^^

Tehetséges sportolóimagescayyhhx1.jpg

Justin a kosárlabdapályán is nagy jövő előtt áll.Úgy tudja pörgetni egy ujján a lasztit, akár egy profi, sőt még Ushert is megverte egy meccsen New Yorkban, ami után így nyilatkozott: Mi tagadás, jobb vagyok nála! Justin golfozni is szeret.A Youtube-on látható egy felvétel, amin hangosan örül, miután több mint hat méter távolságból beütötte a labdát a lyukba.Micsoda gurítás!-ugrándozott boldogan.

 

Csapatjátékos

Ugyan a fociban sem ügyetlen, de a legkedvesebb sportja valószínüleg a jégkorong.Imádom a hokit...Egész életemben hokiztam- lelkendezett a rajongóinak.Justin az Atlanta Knights hokicsapatban játszott.Az övé volt a 18-as számú mez.Kedvenc posztja a center.Örök kedvenc sportolója Wayne Gretzky, a profi jégkorongsztár.

 

Guruló deszkán

Justin, a lelkes gördeszkás imádja az utcai stílust, a korláton való lecsúszást és az egyéb trükköket.Olyan látványos dolgokat tudimagesca4g31h8.jpg megcsinálni a deszkáján,mint a 360 fokos fordulat (a deszka forog alattad, te pedig a levegőbe vagy), az ollie (a deszka a lábadra tapad, amíg te egyéb trükköket csinálsz) és a kickflip (felugrasz, a deszka meg körbefordul alattad a tengelye körül).

 

Labdajáték

A Chicago White Sox baseballmeccsén 2010 májusában Justint nagy megtiszteltetés érte:az övé lehetett a meccs első dobása.Később pedig, ahogy nézte a meccset, elkapott egy érvénytelen labdát, amit a White Sox egyik játékosa a nézők közé ütött.Justin ezek után meg is írta a Twitteren:A mai nap fantasztikus volt.Voltam egy White Sox-meccsen, az első dobás az enyém volt...De a legklasszabb az volt, hogy elkaptam egy érvénytelen labdát.Komolyan! Nem viccelek!

 

Nagy sportrajongó

Justin az észak-amerikai profi jégkorongligában, az NLH-ben szereplő Toronto Maple Leafs csapatnak szurkol.A Twitteren is lelkendezett, mennyire odavan értük, igazi rajongójuk.A kedvenc baseballcsapata pedig a Cleveald Cavaliers.Justin egyik ajándéka a tizenhatodik szülinapjára az volt, hogy megnézhette a Los Angeles Lakers egyik kosárlabdameccsét.A nézőtéren Sean Kingston mellett ült, aki a My World 2.0 című lemezén is közreműködött.Aznap még az USA-Kanada olimpiai hokidöntőt is megnézte a tévében,Este meg is írta a Twitteren: Mára alaposan kisportoltam magam.Kanada pedig megnyerte az aranyat! Dehát úgy tűnik, kedvenc ifjúnk figyelmét nem mindig a sportolók küzdelme köti le.A lányok kedvence bizony a ponponlányokat figyelte az első sorból...Pajkos fiú!:)

 

64787.jpg

A táncparkett ördöge

Nyolcéves korában filmre vették, ahogy egy családi összejövetelen észvesztő módon breaktáncolt.A táncmozdulatai az évek során finomodtak.A CBS Early Show-jában már elkápráztatta a nézőket tánctudásával.

 

Átlagos srác

Justin a szíve mélyén csak egy átlagos srác.Szabadnapjain imád az ágyban lustálkodni, tévét nézni és videójátékokat játszani.