Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírnév!:)

Szerény kezdetek

Nehéz elképzelni, de Justin nem mindig akart híres lenni: Egy kisvárosban születtem, és soha nem gondoltam volna, hogy az, hogy videókat teszek ki a netre, meg fogja változtatni az életemet - meséli.- Ilyen fiatalon mégis ez történt velem.Hihetetlen!

38985.jpg

 

Rajongók

Justin tisztában van azzal, hogy a hírnevét a rajongóinak köszönheti, úgyhogy próbálja is kimutatni feléjük, mennyire becsüli őket: a Twitteren sűrűn kommunikál velük, és megosztja az élményeit.Különös gondot visel arra, hogy amikor találkozik a rajongóival, tényleg odafigyeljen rájuk.Ez olyan, mintha én találkoznék Beyoncéval - magyarázza. -Azon vagyok,hogy a találkozás a lehető legszebb élmény legyen számunkra.Én is ezt szeretném a helyükben.

 

Fanatikus rajongók

Justin rajongói sokfélék, de a legőrültebbel épp egy rádióstúdió előtt találkozott.A lány megpillantotta Biebert, és azonnal elkezdett rohanni felé.Justin azt hitte,  csaj csak azért siet felé, hogy egy ölelést kapjon, ehelyett a lány ledöntötte őt a lábáról.Szó szerint, ugyanis mindketten a földön kötöttek ki.De azért ne aggódjatok érte túlságosan! Justinnak tényleg nincsen ellenére, hogy izgatott rajongók veszik őt körül.Melyik tizenöt éves srác ne élvezné, hogy a csajok mindehol sikítozva várnak rá?- poénkodott egy 2009-es interjúban.

 

A hírnév jó oldala34484.jpg

A hírnévnek termézetesen előnyei is vannak. Körbeutazhattam a világot, gyönyörű helyeken jártam- meséli a hálás sztár.Szeretek híres lenni, mert ily módon pozitív irányba befolyásolhatok másokat.

 

A felhők felett

Justin, mivel világszerte híres, lépten nyomon észreveszik, bárhová is megy.Saját bevallása szerint a legfurcsább hely, ahol felismerték, magasan a felhők felett volt.Így emlékszik vissza erre:Egy repülőgépen ültem, és pár lány odajött hozzám, hogy >>Nem te vagy Justin Bieber?<< Hát, elég furcsa volt.

 

Pletykagépezet

Eléggé ijesztő módon a leghajmeresztőbb hírek is szárnyra kaptak Justinról, egy időben egyenesen az a hír járta, hogy meghalt! Igaz, ezúttal is meg kell állapítanunk, hogy nincs új a nap alatt:a szórakoztatóiparbeli kollegái, többek között Taylor Swift és Miley Cyrus is dicsekedhet hasonló, online terjengő rémhírekkel.Hál' Istennek ezt a rémisztő hírt Justin gyorsan megcáfolta:saját maga jelentette be, hogy köszöni szépen, nagyon is él. Ó, igen...És még élvezem is, hogy élek! Haha!- poénkodott a Twitteren.

 

40888.jpg