Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bieber-láz!

29990.jpg

Rendkívüli hírek!Közel negyvenmillió rajongó szenved az úgynevezett Biebr-lázban. A tünetek- szapora szívverés, a kontrollálhatatlan nevetgélés és a fülig érő mosoly- mindig Justin környezetébe érve jelentkeznek.A női rajongóknak külön nevük is van:"Biebettes".Ők bizony csináltak már néhány őrült dolgot csak azért, hogy felhívják magukra a figyelmét.

Könnyek Justinért

Egy házi videón egy Cody nevezetű hároméves kicsilány potyogtatta a könnyeit.Amikor megkérdezték tőle, hogy  miért sír ilyen keservesen, ez volt  válasza:"Mert szeretem Justin Biebert!" Justin látta a videót a Youtube-on,és a Jimmy Kimmel Live! című tévés talkshow-ban meglepte a könnyes szemű kis totyogóst.A szerencsés kislány találkkozhatott Justinnal, megölelhette őt, s mindeközben vigyorgott, mint  tejbetök.Mi több, még Justin kezét is megkérte!

Éjszaka az utcán

Amikor Justin a The Today Show című reggeli műsorban lépett fel, néhány rajongója már harminckét órával az adás előtt megjelent a stúdió előtt.Ezen mindenre képes rajongók számára megérte a várakozás, mert Justin gondoskodott arról, hogy legyen ideje számukra a fellépés előtt.Amikor Justin az Egyesült Királyságba utazott az eslő promóciós turnéjára, a brit rajongók szinte lerohanták.Autogramokat osztogatott, és váltott is pár szót egy csomó emberrel- akik közül sokan hosszú órákon át vártak rá.

Kockázatos üzlet60540.jpg

A Bieber-láz Ausztráliában is járványosan terjed.Justin egy reggeli tévéműsorban adott élő koncertet a szabad ég alatt Sydneyben.Négyezer rajongója várt rá egy éjszakán át, hogy láthassa őt élőben.Amikor végül megjelent, tíz rajongót eltapostak a többiek, ahogy rohantak a színpad elé, hogy minél közelebbről láthassák bálványukat.Végül az ausztrál rendőrségnek le kellett fújnia a nyilvános koncertet.Justin később bocsánatot kért a hűséges rajongóitól:"Sajnálom, hogy az egész kicsúszott a kezünkből.Nem szeretnénk, ha bárki is megsérülne.Mert néha bizony elég nagy őrület van."

Aranyból van a szíve

Justin azt is megmutatta, hogy milyen fontosak számár a rajongói:lenyúlta a csokoládégyáras Willy Wonka ötletét, és legújabb CD-ja, a My World 2.0 néhány példányába aranyjegyeket rejtett el.A szerencsés rajongók, akik megtalálják ezeket, egy utat nyernek a Bahamákra magával Mr. Bieberrel.Hát, Ahogy mondani szokás:ez nem semmi!

63774.jpgVilágméretű mánia

Justin, miközben beutazza a világot, rengeteg sikítozó ajongóval találkozik, és az interneten is tömegek figyelik őt.A Youtube-on több  millióan látták a videóit, a Twitteren, ami egy népszerű weboldal, ahol a hírességek és a rajongóik rövid üzenetekben, úgynevezett tweetekben kommunikálnak, több mint kétmillió követője van.Továbbá több mint nyolcszáznyolcvanezer rajongója követi őt a MySpace-en, és több mint négymillióan a Facebookon.